Porsche lanceert Taycan 4S

Porsche breidt zijn gamma van elektrische sportwagens uit met de Taycan 4S die een rijbereik van 463 kilometer heeft en minstens 110.533,50 euro kost.

Toyota toont nieuwe Mirai

Op de Tokyo Motor Show die eind oktober plaatsvindt pakt Toyota uit met de tweede generatie van zijn waterstofauto Mirai. En die ziet er heel fraai uit.

Volkswagen T-Roc R, goed voor 300 pk

De T-Roc is de compacte SUV binnen het VW-gamma en er volgt eveneens topversie met een bijzonder krachtige motor. Die ontwikkelt 300 pk en 400 Nm. Hij neemt het sportieve recept over van zijn sportieve neefjes, de Audi SQ2 en de Cupra Ateca.

Productiestart Opel Corsa in Zaragoza

De productie van de zesde generatie Opel Corsa is zopas opgestart in de Spaanse PSA-fabriek in Zaragoza. De Spaanse koning Felipe VI woonde de productiestart van de nieuwe Opel Corsa bij in aanwezigheid van Carlos Tavares, CEO van de PSA-groep en Michael Lohscheller, CEO van Opel, naast tal van andere medewerkers en gasten.

Porsche en Boeing slaan handen in mekaar

Sportwagenfabrikant Porsche heeft zopas een 'memorandum of understanding' afgesloten met Boeing. Beide partners willen onderzoeken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen op vlak van 'premium urban air mobility'.

Toyota RAV4 aan de stekker

Toyota toont vandaag de eerste beelden van de RAV-4 die op de Los Angeles motor show zal worden onthuld. De Japanse SUV krijgt voor het eerst een plug-in hybride motorisatie onder de motorkap.

Nissan IMk 'tiny car'

Nissan ontwikkelt een conceptversie die luistert naar de naam IMk, het is een elektrisch aangedreven mini stadswagentje met een zeer modern uiterlijk.

Volvo en Geely gaan motoren delen

Volvo Cars en het Chinese Geely willen de productie van hun verbrandingsmotoren fusioneren. Op die manier zijn ze in staat om te reageren op de groeiende vraag naar hybride aandrijvingen van de jongste generatie.

Abarth 695 70 Anniversario

Van de nieuwe speciale serie Abarth 695 70° Anniversario worden slechts 1949 exemplaren gebouwd en was voor het eerst te zien op de Abarth Days 2019, meteen de belangrijkste afspraak op de agenda van de liefhebbers van het merk met de schorpioen in Europa.

Yamaha MT-03, ideaal voor de stad

Yamaha komt met een update voor de MT-03, een typische stadsmotor omdat hij zich makkelijk door de spits laat sturen en omwille van zijn techno-moderne look.

Ford stipt S-Max en Galaxy bij

Ford gunt de S-Max en de Galaxy, beide MPV-modellen nog een facelift, hoewel deze modellen allerminst jong zijn. De constructeur voorziet een exclusiever koetswerkdesign en onder de motorkap zitten enkel nog EcoBlue dieselmotoren.