Als onderdeel van de strategie om Toyota om te vormen van autofabrikant tot mobiliteitsbedrijf, zal het Japanse automerk weldra onder het label Kinto mobiliteitsdiensten aan gemeenten, bedrijven en particulieren leveren.

Porsche voegt twee sportieve modellen toe aan zijn gamma van sportwagens met middenmotor: de 718 Cayman GTS en de 718 Boxster GTS die worden aangedreven door een 4 liter zescilinder-boxermotor.

Zowel voor de kust als op het strand van De Panne is dinsdagvoormiddag een zoekactie aan de gang. Een veertiental vluchtelingen probeerde met een bootje de oversteek naar Groot-Brittanië te maken, maar het bootje kapseisde.

Ernesto Rodriguez Amari

Op de vooravond van het bezoek van Venezolaans interim-president Juan Guaido aan Europa, sprak Knack met Gustavo Tarre, de Venezolaanse ambassadeur bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) in Washington. De professor grondwettelijk recht steunt Juan Guaido in zijn strijd tegen president Nicolás Maduro.

Met het recyclen van producten en grondstoffen gaat het wereldwijd de verkeerde kant op. Volgens een nieuw rapport dat wordt gepresenteerd op het World Economic Forum (WEF) in Davos, dreigt er een globale ramp als de mensheid de hulpbronnen van de aarde blijft behandelen alsof ze oneindig zijn.

Een van de oprichters en belangrijkste ideologen van de jihadistische groep Islamitische Staat (IS) is door verschillende inlichtingendiensten geïdentificeerd als de opvolger van Abu Bakr al-Baghdadi aan het hoofd van de organisatie.